Menu

Kamperen

Er is op onze boerderij plek voor 14 caravans, campers en tenten.
In de schuur met rieten dak zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt ook gebruik maken van een aanrecht, een koelkast en een wasmachine. Er is een speelruimte met een tennistafel, een dartbord en een zithoek met TV. Buiten zijn er een speeltuintje en een voetbalveld. Op het kampeerveld kan men gratis gebruik maken van Wi-Fi. Er is ijs te koop.


Camperplaatsen

Voor op het kampeerveld hebben speciaal voor campers een verharde kampeerplaats met electra. Tevens is is er bij de ingang een vuil waterloosplaats en een watertappunt.

Ontbijtservice

Als kampeerder kunt u ook genieten van een ovenvers ontbijt op de gewenste tijd voor €10.

Bed & Breakfast

Ooit al eens willen slapen in een boerderij? Nu krijgt u die mogelijkheid want u kunt bij ons overnachten op de "Pinkenzolder". De "Pinkenzolder" is een ruime sfeervolle kamer voor maximaal 4 personen, met douche en toilet. U kunt gebruik maken van Wi-Fi. Een overnachting met ontbijt kost €70 voor twee personen.


De hooizolder is een sfeervolle kamer voor 2 personen met wasbak op de kamer en toilet en douche beneden. een overnachting met ontbijt kost €60 voor twee personen.

De Meidenkamer is een kleine kamer op de begane grond. De kamer heeft een eigen (invaliden)toilet en men kan gebruik maken van een gezamenlijke badkamer. Voor een overnachting met ontbijt berekenen we €35 per persoon.

Verras uw geliefde en reserveer de "Pinkenzolder" voor een romantische weekend.

Invalidentoilet

Voor minder valide gasten is er een invalidentoilet


Trekkershut

Voor trekkers en kortkampeerders bieden we een trekkershut aan. Deze is voorzien van twee stapelbedden met matras en kussen, tafel en stoelen, tweepits kooktoestel en een picknickbank. Voor €40 per nacht is deze eenvoudige trekkershut te huur inclusief het gebruik van alle voorzieningen van de camping. Als extra bieden we beddengoed aan voor €5 en kunt u genieten van een vers ontbijt voor €10 per persoon.

Er is genoeg te doen

In de omgeving kunt u prima wandelen en fietsen. U kunt fietsen bij ons huren! Het Nolderbos, natuurreservaat het Reestal, de Wildenberg en de Takkehoogte zijn prachtige natuurgebieden in de omgeving. We hebben wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen. Voor sportvissers is er ook viswater in de buurt.


Nog vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0523-656286. U kunt ook een email sturen naar info@achtertkoeienpad.nl. Wij proberen deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten als onze gast.