Menu

Familie -en vriendenweekenden

Met de hele familie of een groep vrienden kamperen op de boerderij is niet alleen leuk maar ook nog eens supergezellig. Sinds een aantal jaren heeft Boerderijcamping "Achter 't Koeienpad" goede ervaringen met het faciliteren van familieweekenden.

U kunt nu in een prachtige omgeving genieten met elkaar en er is genoeg ruimte om van alles te organiseren. Wat dacht u van een voetbalwedstrijd tussen de ouders en de kinderen. Ook de allerkleinsten zijn bij ons op het goede adres want zij kunnen samen met de boer meehelpen op het boerenbedrijf.

U hebt als familie de wagenschuur op het kampeerveld tot uw beschikking. En bij minder mooi weer kunt u ook gebruik maken van de grote kampeerdersruimte.

Familiedagen, buurt- of personeelsuitjes op de boerderij

Ook voor een feestelijke familie- of vriendendag of een sfeervol buurt- of personeelsuitje op de boerderij is onze camping een prima locatie. Voor een originele invulling van zo'n dag kunt u contact opnemen.

Ook in de wintermaanden kan men gebruik maken van de verwarmde binnenruimtes

Klootschieten

Voor een familie- of vriendenweekend en ook buurt of personeelsuitje is klootschieten een leuke activiteit. Deze oude Twentse balsport kan prachtig gespeeld worden over de rustige landwegen en bospaden rond de boerderijcamping. Jong en oud kan er aan meedoen en op een sportieve manier genieten van de rust en de mooie natuur van het Drentse landschap. Een door de camping geheel verzorgde en begeleide klootschietwedstrijd voor de hele groep is een mooie groepservaring.

"Wij zien ieder jaar weer uit naar een gezellig familieweekend op camping
"Achter 't Koeienpad"


Familie De Vries uit Amsterdam